Cargando...

Secciones

Publicidad

La Klau Crítica

DEBAT La Klau Crítica #9: Cara a cara entre Manolo Monereo i Pau Llonch

Publicidad

El programa de televisió, moderat pel periodista Sergi Picazo, torna aquesta tardor i ho fa amb una conversa sobre el més candent de l'actualitat des de punts de vista d'esquerres diferents, la catalana independentista i l'espanyola

Public

Comença el setembre i s’engega una nova temporada del programa televisiu La Klau Crítica, presentat per Sergi Picazo i produït conjuntament per Públic i CRÍTIC. Dimarts 5 de setembre, a les 21.45 hores, dedicarem el programa a un cara a cara entre dues personalitats d’esquerres amb visions diferents sobre la situació política actual: el diputat d’Units Podem Manolo Monereo i l’activista de l’esquerra independentista Pau Llonch. La conversa no solament girarà al voltant del procés i del referèndum d’autodeterminació de Catalunya, sinó que vol anar més enllà i tractar a fons de les discrepàncies entre les esquerres catalanes i espanyoles. Tots dos convidats col·laboren regularment en mitjans de comunicació i han fet públiques reflexions sobre el capitalisme i el paper de l’esquerra en la transformació social.

Publicidad

Manuel Monereo té 67 anys, és nascut a Jaén, advocat de professió i té una llarga trajectòria política: primer, com a dirigent del PCE —d’on va ser expulsat el 1978—; després, al PCPE i a Esquerra Unida, i, finalment, des de fa un any i mig, diputat d’Units Podem per Còrdova, on va encapçalar la llista del partit de Pablo Iglesias en les eleccions del 26 de juny de 2016. És autor d”El socialismo en el Che’, sobre la figura del Che Guevara (2001) i de ‘De la crisis a la revolución democrática’ (El Viejo Topo, 2013). Col·labora habitualment a les tertúlies del programa ‘Fort Apache’, que s’emet pel canal Hispan TV.

Pau Llonch té 35 anys, és nascut a Sabadell i es va donar a conèixer com a músic als grups de ‘hip-hop’ Batzak i At Versaris, del segon dels quals continua formant part com a cantant. La seva faceta d’activista és múltiple: membre fundador i primer portaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Sabadell, fundador de la revista ‘Ordint la Trama’, militant de la Crida per Sabadell i de la CUP. Igualment és membre del Seminari d’Economia Crítica Taifa. Actualment treballa com a professor fent classes d’expressió musical en escoles i instituts d’arreu, fent servir el ‘rap’ com a base per a l’ensenyament de llengua, música i valors. Col·labora en la tertúlia del programa El matí de Catalunya Ràdio i al setmanari Directa

Manuel Monereo (foto Youtube) i Pau Llonch (foto Jordi Borràs)

Els programes anteriors de ‘La Klau Crítica’ s’han dedicat a entrevistar Gerardo Pisarello, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona (LKC#8, 4 de juliol), a parlar amb els humoristes Facu Díaz i Miguel Maldonado (LKC#7, 6 de juny) i a conversar amb la diputada de la CUP Anna Gabriel (LKC#6, 2 de maig de 2017).
‘La Klau Crítica’ és una producció audiovisual conjunta de La Klau, de Públic i de CRÍTIC. L’endemà de l’emissió en directe podreu veure aquí mateix el vídeo íntegre del programa.

Publicidad

Publicidad

Publicidad