Público
Público

DIADA PUBLICO #DiadaPúblic, programa especial de l'11 de Setembre a PúblicoTV

A les 12.30 del migdia hi haurà una taula amb periodistes i analistes de diferents mitjans per analitzar la situació de xoc de trens en que es troben el govern central i la Generalitat. A la nit, representants polítics de diferents grups donaran el seu punt de vista sobre el moment en què es troba el procés català

L'avinguda Meridiana de Barcelona en el començament de la Via Catalana, manifestació per la Diada del 2013. EFE/Alberto Estévez

públic

Dilluns 11 de Setembre Catalunya celebrarà la seva Diada més transcendental, en un clima de tensió política provocada pel, ja sí, xoc de trens entre el govern central i la Generalitat. En aquest context d'excepcionalitat, PúblicoTV emetrà en directe dos programes en castellà des de Barcelona, un a les 12.30 del migdia i l'altre a les 20.00 hores, i que seran conduits per la periodista Elena Parreño.

Al vespre, a partir de les 20.00 hores, passaran pel programa especial de la Diada representants de diferents formacions polítiques i socials, entre ells Vicenç Navarro (expert en economia política i polítiques públiques), Jaume Asens (tinent d'alcalde de l'ajuntament de Barcelona), Gabriela Serra (CUP), Laia Facet (Anticapitalistes), Sonia Sierra (Ciutadans) i el politòleg Jaime Pastor, entre altres.

La primera de les taules reunirà analistes i periodistes de diferents mitjans de comunicació: Liz Castro, exdirigent de l'ANC; Sergi Picazo, de Sentit CríticGuillem Martínez, de ctxt; la periodista Esther VivasLaia Altarriba, de Diari Jornada; y Marià de Delàs, de Diari Públic.

¿Te ha resultado interesante esta noticia?