Público
Público

Més de 30 camions punxen les rodes a l'AP7

Els Mossos investiguen els incidents, que podrien ser provocats. Divendres ja es van produir una quinzena de punxades a la mateixa autopista

Trànsit en una autopista catalana. / Servei Català de Trànsit

públic

Fins a 32 camions han punxat les rodes la matinada d'aquest dimarts mentre circulaven per l'AP7 a la zona nort de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, i especialment a l'alçada de tres poblacions vallesanes: Montmeló, Cerdanyola del Vallès i Sant Cugat del Vallès, segons ha informat el cos dels Mossos d'Esquadra.

Les punxades han provocat retencions a la via durant tota la matinada, des de les 01h, un cop els camions s'aturaven al voral de l'autopista en patir el punxament. A les nou del matí encara hi havia dos vehicles aturats al marge de l'autopista. Les punxades s'han produït totes en direcció Tarragona.

La policia catalana està investigant els incidents, i de moment en desconeixen les causes. Asseguren que no estan relacionats amb les punxades del passat divendres, quan 13 camions i una furgoneta van rebentar igualment les rodes a l'AP7. En aquella ocasió, les punxades les va causar la ferralla que va perdre un vehicle, mentre que hi ha alguns indicies que les noves punxades podrien ser provocades.

¿Te ha resultado interesante esta noticia?