Público
Público

Jorge Fernández Díaz, a la UCI per un infart

L'exministre de l'Interior i diputat del grup del PP al Congrés està ingressat des de divendres en un hospital de Madrid.

L'exministre de l'Interior Jorge Fernández Díaz, durant un ple del Congrés. EFE

EFE

L'exministre de l'Interior Jorge Fernández Díaz ha ingressat a l'UCI de l'Hospital La Princesa de Madrid a causa d'un infart, segons han confirmat aquest dissabte a Efe fonts pròximes al polític. El també diputat del grup del PP al Congrés està ingressat al centre hospitalari des del divendres, segons les mateixes fonts.

Fernández Díaz havia superat l'any passat un càncer hepàtic que li havien diagnosticat al març de 2016, quan es trobava en funcions. Aleshores, es va sotmetre durant vuit mesos a un tractament de radioembolització hepàtica selectiva a la Clínica Universitària de Navarra, a Pamplona.

Posteriorment va ser sotmès a una llarga intervenció d'aquesta lesió hepàtica greu en aquesta mateixa clínica al novembre de 2016, quan ja no exercia com a ministre i ocupava la presidència de la Comissió de Peticions del Congrés, càrrec que ostenta actualment.

Mesos després, el 4 de febrer del 2017, en una entrevista publicada amb motiu del Dia Mundial de la Lluita contra el Càncer, l'antic responsable d'Interior va manifestar que havia superat la malaltia.

¿Te ha resultado interesante esta noticia?