Cargando...

Secciones

Publicidad

Josep Lluís Carod-Rovira

Entrevista amb Josep Lluís Carod-Rovira, a #LaKlauCrítica, dimarts 13 de febrer

Publicidad

Sergi Picazo conversarà amb l’expolític republicà per reflexionar i analitzar els esdeveniments socials i polítics de Catalunya, en el seu context, amb una mirada llarga, allunyada del ritme que imposa l’actualitat

Public

L’exvicepresident de la Generalitat i exlíder d’Esquerra Republicana, Josep Lluís Carod-Rovira, serà el convidat del pròxim programa ‘La Klau Crítica‘, que s’emetrà excepcionalment dimarts, 13 de febrer -normalment és dilluns el dia d’emissió- a les 22 hores, després d'En la Frontera, a través de Públic i de Crític.

Publicidad

El presentador de l’espai televisiu d’Internet, Sergi Picazo, conversarà a fons amb l’expolític republicà, ara dedicat a les seves tasques docents a la Universitat Pompeu Fabra, on coordina la Càtedra sobre Diversitat Social, i a escriure articles d’opinió o participar en tertúlies de televisió o ràdio. Carod-Rovira analitzarà, en conversa amb Picazo, la situació política catalana, però amb una mirada llarga, fora del ritme diari de les informacions d’actualitat. El programa vol matenir una conversa tranquil·la i a fons, sense pressa, sobre el moviment independentista, la relació amb els Comuns i les vicissituds d’una reivindicació històrica.

L’anterior programa de ‘La Klau Crítica’, que es va emetre el dia 15 de gener, va estar centrat en una entrevista al diputat de ‘Catalunya en Comú’, Xavier Domènech. El podeu recuperar aquí.

Publicidad

Publicidad

Publicidad