Cargando...

Secciones

Publicidad

Oriol Pujol está condenado a dos años y medio de cárcel por diversos delitos relacionados con la corrupción | EFE / Archivo

La jutgessa ordena l'ingrés a presó d'Oriol Pujol pel cas de les ITV

Publicidad

El tribunal ha desestimat la petició de Pujol de commutar l'entrada a presó per treballs a la comunitat. L'exdiputat de CiU encara pot recórrer l'empresonament durant dos anys i mig per usar la seva influència política per afavorir empresaris afins.

Public

Una jutge de l'Audiència de Barcelona ha ordenat aquest dimecres l'ingrés a la presó de l'exsecretari general de CDC i antic diputat de CiU Oriol Pujol per complir la pena de dos anys i mig que se li va imposar pel cas de les ITV, si bé aquesta resolució es pot recórrer, cosa que deixaria en suspens la seva entrada a presó fins que fos ferma.

Publicidad

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), la magistrada de la secció 20 de l'Audiència, encarregada de resoldre l'execució de condemna a Oriol Pujol, ha desestimat la seva petició de commutar per treballs en benefici a la comunitat la pena de presó que li va ser imposada per usar la seva influència política per afavorir empresaris afins i cobrar comissions il·legals en el cas de les ITV. En el cas, Pujol hauria intervingut per tal que empresaris propers a ell fossin beneficiats amb l'adjudicació d'estacions d'ITV. 

Publicidad

Publicidad

Publicidad